online időzítő

Online időzítő

Mindennapi tevékenységeink során néha tudnunk kell, hogy mikor telt el egy meghatározott idő. Például egy vizsgafelügyeletnek tudnia kell, hogy mikor telt el a kérdőív megválaszolására szánt idő. Vagy talán egy receptet követ, és azt mondja, hogy fél órán át hagynia kell a keveréket a hűtőszekrényben. Tehát tudnia kell, hogy mikor telt el ennyi idő, hogy kivegye a hűtőből. Itt jön jól egy online időzítő!

Beállítani az időt

Óra

Perc

Másodperc

Cím (nem kötelező)

A visszaszámlálás végeztével lejátszandó hang

00:00:00

Mi az időzítő?

A visszaszámláló egy olyan eszköz vagy akár alkalmazás, amely egy meghatározott időtartamról visszaszámlál, amíg nullára nem kerül. Különféle helyzetekben használható, például vizsgák során, főzés közben, vagy talán jelezheti, hogy mekkora idő áll fenn egy adott esemény bekövetkezésére, például karácsony és újév. Az elektronikus e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek széles körben használják, hogy tájékoztassák az ügyfeleket arról, hogy mennyi idő áll fenn az eladás megkezdéséhez. És tudta, hogy ha van online áruház, akkor ezt az időzítőt használhatja az értékesítés növelésére? Ha nem, mondjuk el, hogyan! Csak el kell helyeznie egy terméket korlátozott ideig kedvezményes áron, és visszaszámlálót kell elhelyeznie az értékesítési oldalon. Mint például 50% kedvezmény csak 6 órán keresztül. Amikor az ügyfelek látják, hogy az idő lejár, gyorsabban hoznak vásárlási döntéseket. És többségük határozottan nem akarja kihagyni az üzletet, és szinte azonnal megvásárolja a terméket. Míg visszaszámláló nélkül az ügyfél valószínűleg úgy döntött, hogy vár, megnézzen más webhelyeken, és az Ön konverziós aránya nem lett volna ilyen magas. Tehát ez egy olyan marketing taktika, amelyet sok online eladó használ az értékesítés növelésére.


Hogyan lehet használni az online időzítő?

Nos, nagyon könnyű! Először meg kell határoznia az órák, percek és másodpercek számát a visszaszámláláshoz. Ezután megadhat egy egyéni címet, amely a visszaszámlálás felett jelenik meg a kijelző szakaszban. Például, ha azt szeretné, hogy a visszaszámlálás karácsonyra szóljon, akkor beírhat egy címet, például: „Karácsony van”. Ez a beállítás nem kötelező, és ha nem akar címet megadni, akkor egyszerűen hagyhatja ezt a mezőt üresen. A harmadik beállítás a visszaszámlálás befejezésekor lejátszandó hang. Kiválaszthat egyet a listából, és ha előnézegetni szeretné, egyszerűen kattintson a lejátszás gombra, amely a lista mellett található.

Ezután a visszaszámlálás megkezdéséhez egyszerűen kattintson a „Start” gombra, amely a kijelző részben található. Miután a visszaszámlálás megkezdődött, szüneteltetheti és folytathatja ugyanazzal a gombbal. A reset opció csak szünet üzemmódban használható.

Ha a visszaszámlálást nagyobb képernyőn szeretné megjeleníteni, egyszerűen használhatja a teljes képernyős módot. Erre az üzemmódra váltáshoz egyszerűen kattintson a monitor ikonjára, amely a képernyő jobb felső sarkában található. Az ikon mellett két további talál, amelyek segítségével növelheti vagy csökkentheti a képernyő méretét.