ébresztőóra online

Ébresztőóra online

Ha problémái vannak reggel időben felébredni, akkor az online ébresztőóra segíthet. Akár diák, akinek korán kell felébrednie, hogy iskolába járjon, vagy ha irodai dolgozó, aki nem akarja késni az irodában, felhasználhatja arra, hogy időben felkeljen. Még a hang lejátszását is választhatja, hogy felébresztjen.

Állítsa be az ébresztési időt

:

Riasztó hang

Riasztás beállítva

00:00

Hátralevő idő - 00:00:00

Mi az ébresztőóra?

Ez egy mechanikus vagy elektronikus eszköz, amelyet arra terveztek, hogy egy adott időpontban hangot játsszon az ember felébresztése érdekében. A legtöbb ember manapság inkább az analóg helyett a digitális ébresztőórákat használja. Különböző kivitelűek, formájúak és méretűek, esztétikai szempontból sokkal jobb megjelenésűek, mint analóg társaik. Sőt, sokuknak LED-képernyője van, amelyek sötétben világítanak, így nem okoz nehézséget az éjjel felébredés idejének leolvasása. Azok számára, akiknek gondja van a távolból történő olvasással, sok digitális óra áll rendelkezésre, amelyek nagy kijelzőkkel állnak rendelkezésre. A digitális változat másik nagy előnye az analóghoz képest, hogy több riasztást is beállíthat a nap különböző időpontjaiban egyetlen óra használatával, ami analóg órával biztosan nem lehetséges. A modern elektronikus ébresztőórák rengeteg csodálatos funkcióval vannak ellátva. Mint például a régi unalmas „sípoló” hang helyett a készülék hűvösebb és kellemesebb hangok sorozatából választhat. Némelyikük lehetővé teszi még az egyedi MP3 zeneszámok használatát is, így például kedvenc dalait reggel lejátszhatja, hogy felébresszen. Egy másik érdekes tulajdonság, hogy beállíthatja a riasztási hang hangerejét.

De néhány ember továbbra is inkább az analóg órákban használja a riasztást, főleg azért, mert éjjel túl fényesnek találják az elektronikus órák által kibocsátott fényt, és ez zavarja az alvásukat. Vannak olyan emberek is, akik attól tartanak, hogy digitális órájuk nem működik, ha az akkumulátor éjszaka kifogy, vagy ha áramkimaradás következik be, és ez megakadályozza őket, hogy reggel időben felébredjenek. Az ébresztő beállítása analóg órán elég egyértelmű. Az óra kiegészítő kézzel érkezik, amely általában rövidebb, mint az óramutató, és más színű is. Az óra hátulján található kis gombbal mozgathatja azt a tárcsán, amire fel akar ébredni.


Hogyan használhatjuk ébresztőóra online?

Nagyon egyenes előre, és csak két dolgot kell beállítania. Először ki kell választania azt az időpontot, amikor a riasztást meg akarja adni. Felhívjuk figyelmét, hogy 24 órás formátumot használunk ébresztőóránkhoz. Másodszor, ki kell választania egy hangot a listából, amelyet akkor kell lejátszani, amikor ideje felébreszteni. Az egyes hangok előnézetét a Hangok listája melletti lejátszás gombra kattintva tekintheti meg.

Miután elvégezte a beállításokat, egyszerűen kattintson a „Riasztás aktiválása” gombra az induláshoz.

A kijelzőn megjelenik a beállított idő, valamint a riasztás megszólalásához hátralévő idő. Arra is lehetősége van, hogy növelje vagy csökkentse a kijelző méretét, vagy akár átkapcsoljon teljes képernyős módra a képernyő jobb felső részén található ikonok használatával.