Használati feltételek

A KÖVETKEZŐ HASZNÁLATI FELTÉTELEK (A MEGÁLLAPODÁSHOZ MEGFELELŐEN HEREINAFTER) - AMELYEK MEGFELELIK MEG A WEBOLDAL SZABÁLYOZÁSI POLITIKáját (HEREINAFTER MEGFELELŐEN 'WEBOLDALRA') - JOGI HATÁLYON KÖVETKEZŐ, HOGY A HASZNÁLATI SZERZŐDÉS FELTÉTELE SZERZŐDÉSÉRE FELTÉTELEK 'TE', 'ÖN') ÉS CERIUS DIGITÁLIS STUDIO (HEREINAFTER 'CDS' -NEK SZERINT). KÉRJÜK OLVASSA EL A KÖVETKEZŐ MEGÁLLAPODÁST SZERKESEN, Mielőtt a weboldalt használná. A WEBOLDAL HASZNÁLATÁVAL ALKALMAZNI A HATÁROZATOT. HA NEM BESZERDIK EZT A MEGÁLLAPODÁST, KÉRJÜK NE HASZNÁLATA A WEBOLDALOT.

ANYAGOK HASZNÁLATA

A weboldalon található anyagokat a CDS írásbeli engedélye nélkül semmilyen módon nem lehet lemásolni, lemásolni, újra közzétenni, feltölteni, elküldeni, továbbítani vagy terjeszteni.

TRADEMARKS / COPYRIGHTS

A weboldal tartalmát, beleértve az összes szöveget és grafikus képet, a CDS és / vagy más szerzői jogok védik. A weboldalon megjelenő védjegyek, logók és szolgáltatási jelek a CDS és / vagy mások bejegyzett vagy nem regisztrált védjegyei. A weboldal egyetlen tartalmát sem úgy kell értelmezni, hogy hallgatólagosan vagy egyéb módon engedélyt vagy jogot ad arra, hogy bármilyen védjegyet vagy szerzői joggal védett anyagot felhasználjon a CDS vagy más olyan harmadik fél írásbeli engedélye nélkül, amely a védjegyet vagy a szerzői joggal védett anyagot birtokolja.

NYILATKOZAT / A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A CDS ésszerű erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy pontos és naprakész információkat tartalmazzon a weboldalon, a CDS nem vállal semmiféle garanciát vagy kijelenti a pontosságát. A CDS nem vállal semmilyen felelősséget vagy felelősséget a weboldal tartalmában bekövetkezett hibákért vagy hiányosságaiért.

Bizonyos összekapcsolt webhelyek nem a CDS ellenőrzése alatt állnak, és a CDS nem felelős semmilyen harmadik féllel összekapcsolt webhely tartalmáért, vagy az ilyen harmadik fél webhelyén található bármely más linkért. A CDS linkeket csak az Ön kényelme érdekében nyújt, és bármilyen link beillesztése nem jelenti a CDS által a webhely vagy annak tartalmának jóváhagyását.

A OLDALOKAT A RENDELKEZÉSRE VONATKOZÓAN VAGY HOZZÁFÉRHETŐSÉGEK 'A VÁLLALKOZÁSOKHOZ' ÉS 'MEGHATÁROZHATÓ' SZERINTI, NEM MEGFELELŐEN VAGY NYILVÁNOSAN. AZ ALKALMAZHATÓ JOGALAK MEGERŐSÍTETT TELJES KÖVETELMÉNYEKBEN A CD-K FELELŐSSÉGEKKEL KOCKÁZATI KOCKÁZATOKAT NYILATKOZIK, KIFEJEZETT VAGY VÉGREHAJTOTT GYAKORLATOKKAL KAPCSOLATBAN, NEM KORLÁTOZVA, A KERESKEDELEMHATÓSÁGRA VONATKOZÓ KÖVETELMÉNYEKRE, KOCKÁZATKÉPESSÉGÉRE VONATKOZÓ MEGFELELÉSHEZ. A CD-K NEM GARANCIA, HOGY A weboldalon található funkciók szünet nélkül maradnak vagy hibától mentesek lesznek, a hibákat kijavítják, vagy a weblapot, vagy a kiszolgálókat, amelyek hozzáférhetővé teszik a rovaroktól, vagy szűrőktől. A CD-K NEM GARANTÁLJA VAGY NEM KÉSZÍTENEK KÉPESSÉGET AZ INGYENEK HASZNÁLATÁRA, VAGY A HASZNÁLAT EREDMÉNYEIVEL, A HASZNÁLATI, PONTOSSÁGOK, MEGFELELŐSÉGEK, VAGY EGYÉB SZERINT.

A weboldal használatával vállalja, hogy megtéríti, ártalmatlannak tartja és megvédi a CDS-t minden igénytől, károktól, veszteségtől, felelősségtől, valamint a védelem minden költségétől és költségeitől, ideértve, de nem korlátozva az ügyvédi díjakat, amelyek közvetlenül vagy közvetve a harmadik fél, amelynek alapja az, hogy a weboldalt e megállapodás megsértésével használja.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Ez a megállapodás a CDS és a weboldal felhasználója közötti, az abban foglalt tárgyra vonatkozó teljes megállapodást képviseli. A CDS késedelme vagy a jelen Megállapodás szerinti fellépésének elmulasztása a jelen Szerződés bármely rendelkezésének vagy az abban biztosított jogoknak a lemondását jelenti, kivéve, ha a CDS kifejezetten írásban lemond. Egyetlen lemondás nem jelent folytatást vagy azt követő lemondást.

A CDS fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje a weboldalon található anyagokat, és bármikor, saját belátása szerint, módosíthatja a Megállapodás feltételeit a hozzászólás frissítésével. A felhasználókat minden ilyen felülvizsgálat kötelezi, ezért rendszeresen látogassák meg ezt az oldalt, hogy áttekintsék a jelenlegi megállapodás jelenlegi feltételeit.